RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design

Välkomna alla mina läsare som säkert har saknat mina små inlägg här på bloggen. Jag har varit fullt upptagen med att jobba som narkossköterska i Norge de senaste veckorna så det här med att skriva till er har tyvärr legat på is. Nu är jag tillbaks i de gamla vanliga rutinerna igen och en sak som jag tänkte ta upp med er idag, det är att det inte längre finns särskilt många blomsterbutiker. Det tycks som om detta tagits över av våra stora butikskedjor. En bra blomsterbutik för oss i Tumba, Norsborg och Huddinge finns det i alla fall, och blomsterbutiken jag tycker så mycket om, och som jag varmt vill rekommendera alla mina läsare att besöka heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. 

 

Jag har haft många anledningar till att besöka just denna butik och det är så här mina kära läsare, att i en riktig blomsterbutik kan personalen svara på frågor och ge råd. Till exempel vilka slags blommor som passar till specifika tillfällen. Dop, bröllop, begravningar, ja listan kan göras lång och tro inte att personalen inne på Ica kan svara och ge råd, för de är ju inga utbildade florister som de är på RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. Det är lätt att ta sig till denna blomsterbutik med buss, tunnelbana eller till fots, så nästa gång ni söker efter en blomsterbutik endera i Tumba, Norsborg eller Huddinge är RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design väl värt ett besök. Att alla blommor som säljs där är kvalitetssäkrade innebär att de är hållbara och inte vissnar redan efter en dag. Så var detta sagt, och därmed hoppas jag nu att alla ni som vill köpa blommor ska bli nöjda och glada, vilket ni såklart kommer att bli om ni går till denna blomsterbutik!