BM Trädgård & Markservice

God morgon, god morgon och välkomna in till dagens första inlägg. Som ni vet så tycker jag om att skriva här i bloggen. Vissa dagar blir det flera inlägg och andra dagar inga alls. Det beror på inspirationen. Allt inom trädgårdsskötsel i Södertälje skulle ju kunna vara namnet på min blogg för detta är ett område som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och ett ofta återkommande tema. Nu har BM Trädgård & Markservice varit här och hjälpt mig igen. Det här företaget har jag haft en enorm nytta av att anlita för flera olika projekt i trädgården. Nu senast så har de varit här och stenbelagt min uteplats. Det blev så snyggt, ett riktigt lyft måste jag säga och jag ser verkligen fram mot våren och sommaren för här på denna uteplats ska bli en härlig plats för samvaro med familj och vänner. Jag längtar efter att få ställa fram stolar, bord och bäst av allt den stora gasolgrillen. Vem vet, kanske just du blir inbjuden på grillkalas längre fram? Tyvärr så öser regnet ner just nu så jag har ingen fin bild att lägga ut här i bloggen. Det får vänta tills solen kikar fram, det kan dröja dock enligt SMHI. 

BM Trädgård & Markservice rekommenderar jag till alla er läsare som är i behov av ett företag inom trädgårdsskötsel eller markservice och denna firma hjälper er i Tumba, Huddinge eller i Södertälje eller däromkring. Min grannfru som har opererat höften har också anlitat denna firma, hon fick hjälp att klippa gräset. Med andra ord, det går att få både litet eller mycket hjälp men oavsett så kan denna eminenta och pålitliga firma hjälpa till. Nästa projekt blir att sätta upp ett staket i trä runt uteplatsen. Även detta kommer BM Trädgård & Markservice att få göra. 

 

Du gillar kanske också...